Tammikuun kuulumisia

10.01.2024

JoutZENen tilat saatiin valmiiksi joulukuussa ja ensimmäinen asiakas istahti penkkiin juuri joulun alla. Nyt tammikuussa olen tehnyt vielä valtaosan työtunneistani Lappeenrannassa ja tilausten mukaan, satunnaisia päiviä Joutsenossa. Lappeenrannan päässä ollaan alettu pikkuhiljaa informoimaan asiakkaita uusista suunnitelmistamme. Etukäteen suhteellisen helpolta tuntunut siirtymä Joutsenoon on kuitenkin osoittautunut monenlaisia ajatuksia herättäväksi asiaksi. Niin omassa kuin rakkaiden asiakkaiden mielissä. Reilu 8,5 vuotta Edenissä on vierähtänyt nopeasti ja monista asiakkaista on tullut kovin tärkeitä. 


Tällaisten muutosten myötä myös asiakaskunta tulee osittain muuttumaan. Kaikille ei ole helppoa tai mahdollista liikahtaa Lappeenrannasta Joutsenoon palveluiden perässä vaikka matka ei tuon pidempi olekaan. Olen ilokseni kuitenkin huomannut, että moni aikoo Joutsenoon tulevaisuudessa suunnata, osan asiakkaiden kanssa nähdään vielä kertaalleen Lappeenrannassa ja joidenkin kanssa on kiitetty menneistä vuosista ja toivotettu kaikkea hyvää jatkoon. 

Tammi-helmikuussa minut tavoittaa siis vielä myös Lappeenrannasta. Helmikuun viimeisinä päivinä pistetään sitten tavarat kasaan ja sammutetaan Valtakadulla valot viimeistä kertaa. Jännityksellä odotan tulevaa, peläten pahinta ja toivoen parasta ;) Helmikuussa yrittäjäurani tulee täysi-ikäiseksi ja vaikka vuosiin on mahtunut kaikenlaista talouden- ja maailmantilannetta, eletään nyt kuitenkin aika poikkeuksellisia aikoja. Toivon että ihmiset löytävät ekokampaamoni Joutsenossa ja töitä riittää sopivasti. 

Hyvää alkanutta vuotta  kaikille ja tervetuloa vanhat sekä uudet asiakkaat.

Ekosalon JoutZEN

TULE KÄYMÄÄN

Saimaantie 7, 54100 Joutseno

Helppo tulla autolla, Joutsenossa ilmainen pysäköinti!

Bussilla tullessa Joutsenon linja-autoasema 200m päässä liikkeeltä.


SOITA TAI LAITA WHATSAPP-VIESTI

050 3777 210

Aukioloajat

OLEN PAIKALLA SOPIMUKSEN MUKAAN

Myös iltaisin sekä viikonloppuisin

© 2023 Kaikki oikeudet pidätetään
Luo kotisivut ilmaiseksi!