Huhtikuu on jo pitkällä...

23.04.2024

Sen verran on ilmeisesti riittänyt työrintamalla haipakkaa, että en ole ehtinyt paneutua juurikaan kotisivuihin saatikka blogiteksteihin. Jossain kohtaa viime kuun puolella vähän päivittelin sivujen ilmettä ja vaihtelin talvisempia taustakuvia pois. Pariin otteeseen yllättänyt takatalvi on aiheuttanut myös pientä mielialan laskua, joten ylimääräistä energiaa ei ole ollut töiden ja kotihommien lisäksi ainakaan muille asti jaettavaksi. Olen kuitenkin ollut tosi ilahtunut siitä, että töitä todellakin on riittänyt. 

Monet Lappeenrannan pään entisistä asiakkaista ovat jaksaneet hienosti ajella tänne Joutsenoon ja olleet itseasiassa aika yllättyneitäkin siitä, kuinka nopeasti matka taittuu omalla autolla ja jopa bussilla. Ja pysäköinnin helppous ilman kiekkoja yms on saanut positiivista palautetta.  Olen myös viimeisen parin kuukauden aikana saanut enemmän kukkia ja muita herkkuja kuin ikinä ja kiitos siitä kaikille ihanille asiakkailleni. <3  

Mitään sen kummallisempaa ei siis ole ilmoilla. Ylimääräisellä vapaa-ajallani olen kärventänyt omaa tukkaani hiukkasen vaaleammaksi. Ensin savivaalennuksella muutamaan otteeseen ja sitten kenties lähestyvän 40-kriisin siivittämänä viime päivinä on otsatukka muuttunut vaaleammaksi kuin ikinä. Tämä toki ihan perinteisellä vaalennusaineella toteutettuna. Ihan liikaa sitä joka suuntaan yleensä pitää jotain tunnontuskia kokea. Kyllä, teen töistäni 99% kasviväreillä, savivaalennuksella ja käytän luonnonkosmetiikkaa, mutta minulla on myös tavallista vaalennusainetta ja saatan laittaa vapaa-ajallani Puuilon Working hands- käsirasvaa... mutta tarviiko kaiken olla niin mustavalkoista ja ehdotonta. Siitä ainakin itse yritän päästä eroon. Näillä ajatuksilla kohti keväisempiä kelejä... Huomenna olisi luvassa Greenlipsin mielenkiintoisen konsultaatio&myynti koulutuskokonaisuuden ensimmäinen etätuokio. 

Liikkeestä löytyy valikoima tuotteita -40% hinnalla vielä Edenin jäljiltä. Koitan vähän saada varastoa pienemmäksi ja jatkossa pidän hiukan suppeampaa tuotevalikoimaa, ihan jo tilan pienuudenkin vuoksi. Fb ja IG- sivuilla ilmoittelen kuinka olen olen paikalla, mikäli joku haluaa tula pelkästään tuoteostoksille. Tervetuloa asiakkaat ja kevät! 

Ekosalon JoutZEN

TULE KÄYMÄÄN

Saimaantie 7, 54100 Joutseno

Helppo tulla autolla, Joutsenossa ilmainen pysäköinti!

Bussilla tullessa Joutsenon linja-autoasema 200m päässä liikkeeltä.


SOITA TAI LAITA WHATSAPP-VIESTI

050 3777 210

Aukioloajat

OLEN PAIKALLA SOPIMUKSEN MUKAAN

Myös iltaisin sekä viikonloppuisin

© 2023 Kaikki oikeudet pidätetään
Luo kotisivut ilmaiseksi!